Coaching

Klik op de link aanbeveling Moni - coach kandidaat of op het plaatje om te vernemen hoe wij Moni hebben geholpen d.m.v. een persoonlijk ontwikkeltraject.

coaching Moni

Hieronder nog meer referenties van tevreden bedrijven / kandidaten.

Wouter van Dokkum / Nedal Aluminium

Mirella Eickhof ken ik als personal coach voor een aantal managers van mijn werkgever. Mirella houdt een spiegel voor bij het doorbreken van vaste patronen en het herleiden van de oorzaak van dit gedrag. Hoe zij dat doet, daar ben ik niet bij, maar ik zie het resultaat van deze sessies. En het belangrijkste is, de gecoachte voelt zich daar goed bij.

Niet onbelangrijk is dat Mirella haar afspraken nakomt, goed bereikbaar is en prima het onderscheid kent tussen de wensen van de opdrachtgever en de privacy van de gecoachte. Volstrekt integer dus.

 

Gerard / RPC Bebo

Spiegeltje, spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Inspirerend, motiverend, adviserend en op de juiste momenten toch ook confronterend. Soms kom je op de juiste momenten de juiste mensen tegen. Mirella is voor mij een sprekend voorbeeld daarvan.

 

Michel / Cofely - GDF Suez

Ik heb een coaching traject bij Mirella mogen volgen omdat ik binnen mijn huidige positie meer wilde bereiken zonder daar veel meer energie in te hoeven steken. Hoe krijg je personen in je omgeving in beweging zodanig dat je deze personen weet te inspireren in plaats van zonder dat je het bewust bent te demotiveren of hun gevoelens en ideeën over het hoofd te zien.

Er zijn veel mensen die in dit soort begeleiding gespecialiseerd zijn, dus het vinden van de juiste persoon kan best nog wel een klus zijn. Gelukkig had een collega goede ervaringen met Mirella. Tijdens het intake gesprek, had ik al snel in de gaten dat Mirella mij verder zou kunnen helpen en dat is wel gebleken.

Mirella heeft mij tijdens het traject veel over mijzelf geleerd, maar belangrijker nog, hoe ik al mijn kwaliteiten maar ook valkuilen kan inzetten om effectiever te zijn. Het valt soms niet mee om met jezelf geconfronteerd te worden maar juist door de begeleiding van Mirella kon ik op een positieve manier aan deze punten werken en mijzelf verbeteren.

Door simpelweg te weten wie je bent, hoe je denkt, hoe je reageert op situaties enz., kun je dit gebruiken in plaats van dat het tegen je werkt.

Tijdens de sessies, was Mirella degene die vragen bleef stellen, steeds maar weer opnieuw. Hierdoor wordt je echt goed bewust van het antwoord maar ook van de onderliggende redenen. Ondanks dat je met regelmaat niet direct het antwoord weet, of niet ziet hoe zaken met elkaar in verband staan, blijft Mirella rustig, respectvol en geduldig waardoor er zoveel vertrouwen ontstaat wat veel helpt om je doelen te bereiken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort