Certificering Wave

Certificering Wave

Certificering training Wave

Klik op het plaatje of op de link Wave Certificeringstraining voor een fragment wat onderdeel uitmaakt van de Certificeringstraining. De adviseurs / bedrijven die zijn opgeleid, zijn hierdoor zelf in staat bij (interne als externe) mensen te achterhalen waar hun kwaliteiten liggen en hoe dit past bij de functie en/of werkomgeving. Tevens hebben ze een methodiek wat inzichtelijk maakt waar ontwikkelpunten liggen en geeft het tijdens coaching concrete handvatten om de ander effectiever te begeleiden. 

Een aantal positieve reacties van deelnemers:

Professor Jan van Zwieten

Ik heb diverse malen met Mirella gewerkt in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft veel kennis van diverse systematieken met natuurlijk de WAVE als specialiteit. Zij weet me steeds te verbazen door haar mooie koppeling van professionaliteit en persoonlijk gevoel.

Paola Pisu

In de afgelopen jaren heb ik diverse keren met groot plezier met Mirella / gewerkt. Ik volgde de opleiding voor de WAVE bij haar. Kenmerkend voor haar is dat ze alle onderdelen van de stof zowel met enthousiasme brengt als met zorg voor het product, zodat deelnemers het op de juiste wijze gaan inzetten in hun werkpraktijk. Samen met partners heeft ze een duidelijke dvd rond de WAVE gemaakt, zodat het voor mij mogelijk is op onderdelen mezelf op scherp te zetten als ik een terugkoppeling bij een klant verzorg.

Als klap op de vuurpijl houdt Mirella mij steeds op de hoogte van nieuws rond de WAVE. Ik verheug me op de volgende intervisiebijeenkomst.

 

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort