Klantervaringen

Aanbevelingen

Hieronder volgen diverse recommendations / aanbevelingen

 

Hoscom  Lucas Petit, directeur Hoscom

" Mirella heeft met haar assesment-tools een wezenlijke bijdrage geleverd aan het selectieproces van enkele van onze Medewerkers. Juist als het op de nuance aankomt wist zij de juiste match voor zowel ons als opdrachtgever als voor de betrokken kandidaat inzichtelijk te maken"

 

Proles  Pien Franken en Dick Stam, Bestuur Stiching Proles

" Tot nu toe hebben wij diverse keren een assessment af laten nemen door Mirella Eickhof. Alle keren heeft het assessmentverslag van Mirella de doorslag gegeven om een externe directeur te benoemen.

En we zijn niet teleurgesteld! In tegendeel, dankzij Mirella's oordeel hebben we zeer goed functionerende, enthousiaste en inspirerende collega's aan ons directeurenteam kunnen toevoegen."

 

NBAProf. Jan van Zwieten RI RA RO, NBA - Netherlands Business Academy, Mentally Fit Institute en Voorzitter Stichting Kwaliteit Mediators

" Ik heb diverse malen met Mirella gewerkt in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft veel kennis van diverse systematieken met natuurlijk de Wave als specialiteit. Zij weet me steeds te verbazen door haar mooie koppeling van professionaliteit en persoonlijk gevoel."

 

saxionJohan Kloosterman, Adviseur HRM at Saxion

" Wij hebben goede ervaringen met Mirella Eickhof op het gebied van teamontwikkeling. Hiervoor werd 'the wave', een instrument dat gedrag, drijfveren, motivatoren, talenten en behoeften alsmede persoonlijkheidskenmerken in beeld brengt, ingezet. Uiteindelijk doel de juiste medewerker op de juiste plek en functie. De afspraken die vooraf zijn gemaakt zijn volledig waargemaakt."

 

NedalWouter van Dokkum, manager HRM at Nedal Aluminium BV

" Mirella Eickhof ken ik als personal coach voor een aantal managers van mijn werkgever. Mirella houdt een spiegel voor bij het doorbreken van vaste patronen en het herleiden van de oorzaak van dit gedrag. Hoe zij dat doet, daar ben ik niet bij, maar ik zie het resultaat van deze sessies. En het belangrijkste is, de gecoachte voelt zich daar goed bij. Niet onbelangrijk is dat Mirella haar afspraken nakomt, goed bereikbaar is en prima het onderscheidt kent tussen de wensen van de opdrachtgever en de privacy van de gecoachte. Volstrekt integer dus. "

 

Schermafbeelding 2019 04 16 om 19.52.20 Lia Thijssen, directeur Sprankel, onderdeel van LiemersNovum

Ik heb Mirella leren kennen als een betrokken, professionele coach.
Zij zet al haar expertise en tools in om samen met de cliënt het doel te bereiken.
Bij mij heeft zij The Wave ingezet. Dit instrument gaf mij zicht op mijn sterke en zwakke kanten en valkuilen.
Door het bespreken van The Wave kreeg ik handvatten voor een beter leiderschap.

Vanaf 2015 tot 2019 heeft Mirella mij gecoacht en gestimuleerd om het beste uit mezelf naar boven te halen.
In het directeurschap, maar ook als mens.
Het was een bijzonder en mooi proces, waarin we samen opliepen en ik mij gesteund voelde.

 

Delta hotel Dirk Overbeeke, Operations Manager Delta Hotel Vlaardingen

" In 2009 ook gebruik gemaakt van de "Wave". 
Vervolgens een prettig/persoonlijk evaluatie gesprek met Mirella gehad om een betere analyse te krijgen van de resultaten. 
Het heeft mij zowel zakelijk als privé een beter inzicht gegeven van mijn vaardigheden, kwaliteiten, aandachtspunten en/of ontwikkelingspunten. 
Het is een stuk bewustwording, waardoor ik in de afgelopen jaren mezelf heb kunnen verbeteren, maar ook gegroeid ben als persoon. Het resultaat is erg verrassend wanneer de spiegel je voorgehouden word. 
"The Wave" is een echte aanrader om beter inzicht in jezelf te krijgen. 
Hier pluk ik dagelijks nog de vruchten van!!!"

 

SWDV Kenza Charradi Dlimi (was werkzaam bij Smithuijsen Winters & De Vries Advocaten)

" In 2012 heb ik ook gebruik gemaakt van de "WAVE" De uitkomst van deze test kreeg ik met Mirella in een persoonlijk gesprek. Mirella heeft veel indruk op mij gemaakt ze is helder en recht door zee. Toch ook wel confronterend wat voor mij juist heel goed was om eindelijk eens bepaalde beslissingen te nemen. Het gesprek was een echte eye opener om verder te ontwikkelen. Het plezier en enthousiasme die Mirella heeft en uitstraalt in haar vak was hetgeen waar ik zelf juist naar op zoek was. Verder ontwikkelen, een functie of vak uitoefenen waar je energie van krijgt en met veel plezier doet. De klik tussen ons was er gelijk. Mirella is een echte mensen mens en daar houd ik van. Een ervaring rijker! "

 

RPCRobert Steinmeijer (was werkzaam bij RPC group als Divisie Sales en Marketing manager en als Site manager a.i.)

"Een aantal jaren geleden heb ik een medewerker uit mijn toenmalige team aan Mirella gekoppeld. Mirella heeft de betreffende persoon precies dat kunnen aanreiken waar hij naar op zoek was; spiegelend, sturend en waar nodig ook confronterend.

Maart 2016 besloot ik om Mirella te vragen om mij te coachen, ik was net gestopt bij mijn werkgever en moest de reis starten naar een nieuwe uitdaging. Doelstelling was om mijn eigen competenties en ambities helder te krijgen en op basis hiervan een nieuwe professionele uitdaging te vinden. De reden om met Mirella in zee te gaan was niet de positieve ervaring uit het verleden, dat was enkel de aanleiding voor een oriënterend gesprek. De reden om met Mirella te gaan samenwerken was dat Mirella in het eerste oriënterende gesprek tegen mij zei; geniet van de maanden die gaan komen. Dit triggerde mij, met deze uitspraak raakte ze de juiste snaar. Ik vond het erg mooi dat ze mijn valkuil direct doorgronde en dit ook direct ter sprake bracht.

In het traject heb ik Mirella leren kennen als iemand die met veel passie te werk gaat om datgene te bereiken waarvoor ik haar hulp had gevraagd. Mirella is resultaatgericht, kritisch, spiegelend, motiverend en bovenal vol passie.
Dankzij de samenwerking met Mirella heb ik een duidelijker beeld van mijn competenties en ambities gekregen, dit heeft mij geholpen in mijn reis naar een nieuwe uitdaging. Door de sessies met Mirella kwam ik sterker, zelfbewuster, over in de diverse gesprekken die ik heb gevoerd.

Ik weet zeker dat onze wegen zich nog wel weer gaan kruizen in de toekomst. Hetzij voor mijzelf, hetzij dat ik teamleden, vrienden of collega’s met Mirella in contact zal brengen bij loopbaanvraagstukken." 

 

AGCMirna Boers (was HR manager bij AGC Nederland)

‘Ik ken Mirella al jaren. Ze is een prettige gesprekspartner waar ik altijd goed mee kan sparren. De assessments die ik bij haar afgenomen heb zijn erg waardevol geweest voor onze organisatie en hebben mij een beter en helder beeld gegeven van onze medewerkers en sollicitanten!’

 

DSB bankFrans Sluis (was Manager Marketing Betalen en Sparen bij DSB bank)

"Ik heb Mirella leren kennen als een zeer gedreven en vakkundige vrouw als het gaat om asessement. Ze is bovenal een open en vriendelijk persoon waarmee het prettig werken is. Recht door zee en altijd bereid een stapje harder te doen als dat het resultaat ten goede komt. Zeer integer en betrouwbaar. Ik beveel daarom Eickmoment graag aan aan zowel individuen die een assesement willen als aan bedrijven/instellingen die kandidaten en/of medewerkers een assesement willen laten ondergaan. De onderste steen komt zeker boven."

 

gem AmsterdamFrank Beerepoot (was directeur AEB / Gemeente Amsterdam)

"Ik heb Mirella leren kennen bij de uitvoering van een hele serie OPQ testen. Een flinke klus die zij uitstekend heeft uitgevoerd: inhoudelijk sterk, met respect voor alle betrokkenen en met nakoming van alle afspraken. Top!"

 

MarkantYvonne Dreves (was interim manager, Markant Office Furniture)

"Mirella heeft voor mij diverse assessments uit mogen voeren met tot op heden nog altijd meer dan prima resultaat. Ook een negatief advies wordt door kandidaat als positief ervaren, dat is erg knap. Hierdoor zijn er in onze interne organisatie geen onnodige emoties geweest en is de rust en efficiency bewaard gebleven. Ik beveel Mirella dan ook met alle vertrouwen aan."

 

LomansMartin Schaik (was Vestigingsdirecteur Lomans Capelle)

"Mirella heb ik zakelijk leren kennen ten tijde van een periode waarin wij als organisatie behoefte hadden aan ondersteuning in een beroepskeuze advies voor een werknemer met een verstoorde arbeidsrelatie. Zij heeft hierbij met haar kennis en kunde, een bijzonder integere en zeer professionele indruk achtergelaten. Later heb ik haar voor een prive situatie gevraagd heb enkele vragen en mogelijkheden te onderzoeken."

 

APSMartina Kruif (was HR Manager APS)

"Mirella weet wat klant- en servicegericht werken inhoudt. Ze houdt zich aan afspraken en neemt altijd die extra stap. Ze denkt in oplossingen. In mijn samenwerking met haar kon ik vertrouwen op een tijdige en juiste aanlevering van de assessment instrumenten die ik nodig had."

 

SpieWillem van der Graaf (was Managing Director bij SPIE Controlec Engineering)

"Mirella implemented a system to measure the competences of our staff in relation to the specific requirements of our company.
This was done with the ‘WAVE test’ and proved to be a success for both our people and the organization. Recently we have started a follow – up project to verify the development of our staff and to discover the results for newly hired lead engineers and project managers.

 

SuzlonPeter Kars (was QA/Facility Manager bij Suzlon / SE Blades

 "I met Mirella when I underwent a psychological examination into my professional affinities. She is well able to get to the root of something, which she has proved by having analyzed my character thoroughly. I have learnt a lot from Mirella's understanding of the human psyche. I recommend her to anyone who wants to make use of the services of a capable psychological / careers adviser."

 

PlurynAlfred Kip, Clusterleider Pluryn

"Mirela is a reliable person with knowledge about Human Resourch Management and all it instruments.

 

RadboutEls van Zwieten (was werkzaam als Verpleegkundig Werkplekmanager bij UMC St. Radboud)

"Mirella heb ik in verschillende situaties leren kennen. In trainingen levert zij een goede bijdrage aan het groepsproces. Tijdens de Wave trainingen weet zij de ander te boeien en te binden door haar enthousiasme en bevlogenheid over het product. Daarnaast had ik het genoegen een persoonlijk Wave gesprek met Mirella te hebben. Zij is zeer zorgvuldig en integer in de omgang met de ander. Laat zichzelf zien in een gesprek wat de vertrouwensrelatie ten goede komt.
Kortom een echte professional waarmee samenwerken prettig is."

 

EngieMichel van Wijk, klantteam Manager, Engie / Cofely West

Ik heb een coaching traject bij Mirella mogen volgen omdat ik binnen mijn huidige positie meer wilde bereiken zonder daar veel meer energie in te hoeven steken. Hoe krijg je personen in je omgeving in beweging zodanig dat je deze personen weet te inspireren in plaats van zonder dat je het bewust bent te demotiveren of hun gevoelens en ideeën over het hoofd te zien.

Er zijn veel mensen die in dit soort begeleiding gespecialiseerd zijn, dus het vinden van de juiste persoon kan best nog wel een klus zijn. Gelukkig had een collega goede ervaringen met Mirella. Tijdens het intake gesprek, had ik al snel in de gaten dat Mirella mij verder zou kunnen helpen en dat is wel gebleken.

Mirella heeft mij tijdens het traject veel over mijzelf geleerd, maar belangrijker nog, hoe ik al mijn kwaliteiten maar ook valkuilen kan inzetten om effectiever te zijn. Het valt soms niet mee om met jezelf geconfronteerd te worden maar juist door de begeleiding van Mirella kon ik op een positieve manier aan deze punten werken en mijzelf verbeteren.

Door simpelweg te weten wie je bent, hoe je denkt, hoe je reageert op situaties enz., kun je dit gebruiken in plaats van dat het tegen je werkt.

Tijdens de sessies, was Mirella degene die vragen bleef stellen, steeds maar weer opnieuw. Hierdoor wordt je echt goed bewust van het antwoord maar ook van de onderliggende redenen. Ondanks dat je met regelmaat niet direct het antwoord weet, of niet ziet hoe zaken met elkaar in verband staan, blijft Mirella rustig, respectvol en geduldig waardoor er zoveel vertrouwen ontstaat wat veel helpt om je doelen te bereiken.

Dankzij dit coaching traject, ben ik zelfbewuster maar belangrijker nog, heb ik meer oog voor de mensen om mij heen en kan ik situaties en vraagstukken gemakkelijker de juiste richting in krijgen.

 

PilzJan Tournois, directeur Pilz

Mirella has a strong added value in the field of psychometric testing and coaching of individuals. Valuable for those who want to know more about psychometric tests, competences, styles at work or team roles or for those who just want to test employees, teams etc. We very much appreciate her Integrity and personal style.

 

 

 

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort