Organisatie

Geeft richting

illustratie-talent

 

Way2Talent is een dynamische en slagvaardige organisatie, die sterk is in samenwerken en het bij elkaar brengen van de juiste teams. Betrokkenheid is een belangrijk uitgangspunt bij alles wat we doen. Wij nemen dan ook verantwoordelijkheid bij iedere opdracht: dat noemen we "eigenaarschap".

Bij Way2Talent werken uitsluitend gemotiveerde en professionele accountmanagers en coaches. Voor gespecialiseerde kennis die we zelf niet in huis hebben, gaan we samenwerkingsverbanden aan met hoog gekwalificeerde mensen buiten Way2Talent. Zo werken we bijvoorbeeld samen met het beste testbureau op het gebied van assessments, psychologische testen en psychometrie. We zijn internationale partner van Saville Consulting.

Samen sterk

Samen met onze partners zijn we sterk in assessments (maatwerk), competentie management, (e)coaching, HRD vraagstukken, management development, mobiliteit (in-, door- en uitstroom) en EVC. 

Way2Talent maakt gebruik van de nieuwste middelen en de mogelijkheden van internet. Daarnaast weten we als geen ander de kwaliteiten en talenten van onze mensen in te zetten. Deze professionals, al of niet op freelance basis of op project basis, verrichten voor diverse opdrachtgevers werkzaamheden om de organisatie en haar mensen naar een hoger niveau te tillen.

Wij hebben een jaarprogramma ontwikkeld om uw medewerkers (van Young Professional tot High Performer) uit te dagen en te prikkelen om ongewenste uitstroom uit uw organisatie te voorkomen. Zie onze flyer waarbij wij u helpen om het kapitaal (die talenten) aan uw bedrijf te binden en te boeien zodat dit kostbare kapitaal niet wegloopt. 

In een Powerpoint presentatie laten we een kijkje in onze keuken nemen. Hierin ziet u hoe wij te werk gaan om talenten duurzaam te ontwikkelen. Wilt u deze ontvangen? Vraag het aan via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort