EVC bij Way2Talent

Herkent en erkent talent 

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

illustratie-trotsWay2Talent gunt iedereen een werkplek waar hij of zij tot zijn recht komt. Dat is waarom wij ons gespecialiseerd hebben in EVC. Een papiertje is belangrijk maar mensen leren op veel meer manieren. Wij brengen de vaardigheden die zij op een andere manier geleerd hebben in kaart.

Maatwerk

Het EVC-traject van Way2Talent is altijd maatwerk. Aandacht, persoonlijke begeleiding en kwaliteit staan daarbij centraal. We onderzoeken wat mensen kunnen en zorgen voor een erkend EVC maar we geven hen ook de tools om zich te presenteren. Met het e-portfolio hebben de EVC-deelnemers altijd een verzorgd en up-to-date cv, dat past bij de sollicitatie die zij op dat moment doen.

Bij Way2Talent werken betrokken mensen. Het doel, iemand een goede werkplek helpen vinden, staat altijd voorop. Communicatie is daarbij belangrijk. We zorgen voor een uitgebreid rapport met aanbevelingen wat de sterke- en aandachtpunten betreft en we bespreken deze mondeling met de werkzoekende. Binnen de regels van de privacy bespreken we die ook met u.

Daarnaast verzorgen wij een vervolgtraject waar nodig. Een advies op maat voor u zelf of uw cliënt en een trainings- of coachingstraject dat aansluit bij het profiel van uzelf of uw cliënt.

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort