Loopbaanperspectief

Zit u op de juiste plek?

Bij loopbaanperspectief onderzoeken onze adviseurs samen met de deelnemers of zij de baan hebben waar zij hun talenten het best kunnen benutten. Wij ondersteunen hen bij het maken van keuzes en leren hen wat daarvan de gevolgen en consequenties zijn.

Allereerst formuleert de deelnemer welke doelen hij zichzelf stelt. Tijdens het coachingstraject kijken we vervolgens waarom de deelnemer zijn doelen niet haalt. En waarom hij niet naar behoren functioneert. Op deze manier krijgt de kandidaat inzicht in zijn functioneren. Hij is en blijft zelf verantwoordelijk voor de oplossing. Het accent binnen het traject ligt op zelfreflectie en zelfsturing bij de advisering.

Specialisten

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd op het terrein van coaching en training, assessments, baan- en marktverkenning en baan- en marktcreatie.

Individuen en groepen

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van loopbaanperspectieven voor individuen en groepen, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Bij het loopbaanbegeleidingtraject gaat de kandidaat aan de slag met de volgende vragen:

 Wat kan ik? Wat zijn mijn competenties?

 Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten?

 Wat wil ik? Welke loopbaanwaarden zijn voor mij van belang?

De juiste plek?

Met de uitkomsten van dit onderzoek stelt de kandidaat zichzelf de vraag of hij bij zijn huidige werkgever op de juiste plek zit. Misschien besluit de kandidaat een andere baan te zoeken. Het traject kan ook onderdeel zijn van outplacement. Of , zoals wij dat zeggen: Right-placement met als doel de deelnemer op de juiste werkplek te krijgen of te houden.


Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort