EVC-traject

Herkent en erkent talent

illustratie-trots

Erkenning van Verworven Competenties, dat is EVC. Kennis en ervaring is meer dan alleen een diploma. Op het werk maar ook in verenigingen en op sportclubs doet u vaardigheden op. Maar hoe brengt u die competenties over? Binnen een EVC-procedure zorgen wij voor formele erkenning van al uw bewijsbare ervaring, kennis en vaardigheden.

Met een EVC-certificaat worden prestaties officieel erkend op mbo- of hbo-niveau. Hierdoor krijgt u mogelijk vrijstellingen bij een erkende opleiding of zelfs een erkend diploma. Op die manier verbetert u uw loopbaankansen.

Hoe werkt EVC?

Met een uitgebalanceerd digitaal systeem bepalen wij welke vaardigheden u of uw medewerker heeft ontwikkeld en op welk niveau u actief bent of hij actief is. Een e-portfolio met relevante bewijsstukken is hier een onderdeel van.

Way2Talent kan uw medewerker begeleiden bij de opbouw van zijn e-portfolio en bij het vastleggen van de bewijsvoering. Ook zorgen wij voor de uitvoering van een EVC-procedure tot en met de uitreiking van een EVC-ervaringscertificaat. Dit complete traject vindt plaats binnen het beveiligde digitale paspoort van de medewerker.

Voordelen voor de werkgever

EVC heeft veel belangrijke voordelen voor u als werkgever. U heeft helder inzicht in de talenten, competenties, kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Daarnaast helpt een EVC-procedure u om ontwikkeltrajecten op te stellen. Tenslotte bevordert u de mobiliteit van uw medewerkers en vergroot u hun mogelijkheden tijdens een reorganisatie- of outplacementtraject.

Onafhankelijk

Way2Talent is een onafhankelijke EVC-aanbieder. Om objectieve en onafhankelijke waardering en erkenning te garanderen, wordt de EVC-procedure onafhankelijk van het wel of niet volgen van een aanvullend (maatwerk) opleidingstraject uitgevoerd.

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort