E-Paspoort: het digitale portfolio

Constant Leren en Groeien

illustratie-groeienHet e-paspoort geeft een mooi overzicht van uw loopbaan en ontwikkeling. In een oogopslag ziet uw werkgever of toekomstig werkgever hoe u zich ontwikkelt. Diploma's, opleidingen, coaching, assesments en feedback: alles staat er in.

U bent eigenaar van het e-paspoort maar u kunt toegang geven aan uw werkgever of coach. Een nieuwe baan? Het e-paspoort gaat gewoon mee.

  

  

Het e-paspoort binnen uw organisatie

Als werkgever staat u voor de uitdaging uw werknemers aan zich te binden en ze te boeien. Oprechte aandacht, constant leren en groeien en verbinden zijn hierbij kernpunten. Het e-paspoort past naadloos in deze strategie.

Met het e-paspoort geeft uw medewerker zijn cv meer uitstraling. Maar hij gaat ook direct aan de slag met persoonlijke ontwikkeling.

Case: hoe werkt dat in de praktijk?

In de opbouw naar haar portfolio checkt medewerker Roos Deen of zij een EVC nodig heeft. Ze volgt workshops en krijgt van de trainer feedback op haar functioneren. Roos loopt in sommige omstandigheden op tegen haar eigen onzekerheid en besluit daaraan te werken met een persoonlijke coach. Zo werkt zij aan haar persoonlijke ontwikkeling, bouwt aan haar ervaringsdossier en zit zij met een goed gevoel weer op kantoor.

Download de pdfflyer E-portfolio

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort