Binden en Boeien

Binden en boeien zijn belangrijke begrippen, vinden wij. De mederwerkers zijn het hart van uw organisatie. Dat hart moet kloppen en er mag geen ruis of dichtslibben van aderen voorkomen. 

Transparante en heldere communicatie is daarbij heel belangrijk: doe wat u zegt, zeg wat u doet! Zowel de organisatie als uw medewerkers leren en groeien constant.

Way2Talent voelt zich betrokken bij iedere individuele en zakelijke relatie en wij nemen de daarbij benodigde verantwoordelijkheid. Eigenaarschap noemen wij dat.

Samen met u maken wij binden en boeien succesvol voor uw organisatie!

Zo hebben wij voor september / oktober een jaarprogramma ontwikkeld. In eerste instantie voor Young Professionals. Eigenlijk toepasbaar voor alle talenten die een organisatie graag binnen boord wil houden. 

De (Young) Professionals van nu hebben namelijk andere wensen en verwachtingen dan voorheen. Uit onderzoek is gebleken dat met name deze doelgroep behoefte heeft aan authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Bij veel organisaties worden deze Young Professionals functioneel aangestuurd en is er beperkte aandacht voor de persoonlijke vaardigheden en behoefte hieromtrent. Dit heeft als gevolg dat zij op zoek gaan naar een nieuwe werkomgeving. En daarmee is er afbreukrisico op continuïteit en groei.

Wij hebben een veelzijdig programma samengesteld die ervoor zorgt dat de Young Professional zich sneller (persoonlijk) ontwikkelt. Goed voor de wederzijdse arbeidsrelatie en duurzame inzetbaarheid.

Wat doet uw organisatie om het kapitaal vast te houden?

Het hoeft natuurlijk niet alleen om de Young Professional te gaan. Kan best zijn dat andere talenten om zich heen kijken. De goede gaan het eerste lopen en daarmee verdwijnt ook kennis, kunde en het vermogen.

flyer_Binden_en_Boeien.pdf

In de flyer meer informatie over dit maatwerk programma. Gratis een intake gesprek of dit iets voor uw bedrijf of waardevolle talent is? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort