Wij zetten mensen in hun kracht

TANDEM COACHING

Wij ondersteunen (hoger) management door tweeledig en intensief met de kandidaat aan de slag te gaan m.b.v. twee verschillende echter complementaire coaches die de kandidaat helpen beter te functioneren.

ROI = verbeterde prestaties, groei naar een hoger niveau, zicht op eigen talenten en op zichzelf, inzet van sterke kanten, bewustwording van effect van eigen gedrag, toegevoegde waarde voor interne als externe klant, vergroten relativeringsvermogen.

Dit ontstaat doordat beide adviseurs (man – vrouw) op verschillende werkgebieden insteken (mensgericht en taakgericht) echter als team opereren. Een coach fungeert als de mental coach voor interpersoonlijke vraagstukken. De andere coach vervult de rol van strategische sparringpartner en organisatieadviseur.

 

WORK STRENGTHS

thumb Work Strengths gedrag en cultuur

 

Way2Talent stelt ieder individu in iedere levensfase en mogelijk veranderde organisatie-fase in staat zijn of haar talenten te tonen en deze verder te ontwikkelen, rekening houdend met

 de eigen waarden en drijfveren.

Way2Talent helpt mensen in hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Dit doen wij onder andere m.b.v. online vragenlijsten die inventariseren waar iemands kwaliteiten, iemands kracht ligt. De Work Strengths van Saville Consulting is zo'n hulpmiddel. Het rapport bestaat uit twee delen. Een overzicht van kwaliteiten en een overzicht van persoonlijke waarden. U KUNT UW EIGEN (TWEELEDIG) RAPPORT VOOR SLECHTS 52,50 EURO BESTELLEN VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen met betrokken, gekwalificeerde en ondernemende professionals / (vak)specialisten willen wij het individu empoweren.

BEHOEFTE aan de EIGEN TOP 12 KWALITEITEN VOOR CV / SOLLICITATIES of INZETBAARHEID OP HET WERK? En ook NIEUWSGIERIG naar MINDER VAARDIGE KANTEN? Dit RAPPORT vergroot ZELFKENNIS, MOTIVATIE en inzicht in welke WERKWAARDEN belangrijk zijn. Voor meer ZELFINZICHT en het VERSNELLEN VAN TALENTEN en VERGROTEN VAN KANSEN OP DE ARBEIDSMARKT.

Activiteiten ofwel diensten van Way2Talent zijn:

• Assessments (0- meting, geschiktheidsonderzoek, selectie, ontwikkeltraject etc.)
• Certificeringstrainingen specifiek voor Saville producten (Wave en Focus)
• Coaching
• Loopbaanadvies / outplacement
• Mobiliteitstrajecten a la DSB (uitleg? Vraag het ons)
• Persoonlijke ontwikkeltrajecten (coaching, training, coaching etc.)
• Training
• Workshops

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort