Way2Talent geeft richting

Groei en ontwikkeling zijn de basis voor motivatie en succes in uw werk. Daarvan zijn wij overtuigd. Dat ziet u terug in onze analyses. Wij brengen in kaart wat uw talenten zijn en in welke omgeving u het best op uw plek bent. Maar we kijken ook waar u zich nog verder kunt ontwikkelen om uw ambities waar te maken.

Klik op de foto/film hieronder waarin wij bij Ondernemerzaken op RTL Z aangeven hoe wij ons met Talentontwikkeling bezig houden.

Talentontwikkeling bij Ondernemerszaken

Met kwalitatieve assessments en mobiliteitsscans halen wij uw sterke punten naar boven. We kijken daarbij verder dan uw opleiding en uw werkervaring. Ook op andere manieren verwerft u immers competenties. Die zijn net zo belangrijk.

Een analyse van Way2Talent zet u in de goede richting voor een succesvolle loopbaan. We begeleiden u daarna ook verder als u dat wilt. U kunt bij onze experts en professionals terecht voor coaching, opleiding en training. Persoonlijk, op een manier die bij u past.

Alle brochures van Way2Talent zijn in te zien via het pdf-icoontje geheel rechts op alle pagina's. Bekijk ook hier onze algemene brochure.

Wij willen mensen in hun kracht zetten, ze empoweren!

Ongeacht welk seizoen, vinden wij het prettig mensen iets moois aan te bieden. Iets wat een bijdrage levert aan happiness. Bij deze ons All Seasons gift. Benieuwd wat u hiervan vindt. 

Specifiek voor onze Wave en Focus gecertificeerde klanten: de nieuwsbrief Happiness is verzonden. Gemakshalve de link,  http://nieuwsbrief happiness 

nieuwsbrief happiness

Oud maar nog wel relevant en interessant nieuws:

winning-edge-magazine-prof-peter-saville-interview.pdf een interview met Professor Peter Saville  

Meer weten?

Neem contact op!

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

EVC Certificering

Assessments

Digitaal paspoort